Of het nu een jeugdzaak is of een verdachte die deel uitmaakt van de Amsterdamse Top600 dan wel een groot strafrechtelijk onderzoek, mr. Hammerstein combineert haar transparante aanpak met uitstekende dossierkennis, charme en strategisch inzicht. Zij is sinds 2005 thuis in de rechtszaal en zij weet vaak met haar overtuigende pleidooien rechtbanken en hoven te verleiden om ‘het eens anders te doen’. Naast haar werk als advocaat is zij enige tijd actief geweest als rechter-plaatsvervanger. Door dit kijkje in de keuken van de rechtbank is zij nog beter in staat om in te schatten hoe een rechter naar een bepaalde zaak zal kijken en welke verweren het meest kansrijk zijn.

Mr. Hammerstein richt zich met name op het commune strafrecht, waaronder inbraken, overvallen, de grotere geweldszaken en Opiumwetzaken. Ook boekt zij geregeld successen op het gebied van Verklaringen Omtrent Gedrag (VOG) en klaagschriften tegen een omzetting van een taakstraf of een invordering van het rijbewijs.

Sinds 2011 maakt mr. Hammerstein deel uit van de maatschap Van Gessel Advocaten. Ze leidt binnen kantoor ook beginnend advocaten op. Zij is daarnaast lid van de vereniging Jeugdrechtadvocaten Amsterdam (JRAA).

Ben u slachtoffer van een misdrijf? Ga dan naar www.slachtofferadvocaatamsterdam.nl 

Veerle Hammerstein staat geregistreerd als gespecialiseerd in Strafrecht, Jeugdstrafrecht en Slachtofferrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

 

Fill 2 Created with Sketch. Terug naar overzicht