Mr. Marcel Van Gessel is de strateeg van kantoor. Dat komt niet alleen door zijn jarenlange ervaring als strafrechtadvocaat, maar met name door zijn intelligentie, up-to-date juridische kennis en gedrevenheid.

In de afgelopen jaren is mr. Van Gessel uitgegroeid tot de specialist op het gebied van voorlopige hechtenis. Dat wil zeggen dat hij ook in grote zaken zijn cliënten in een vroeg stadium vrij krijgt. Hij combineert zijn charme met een gedegen dossierkennis en overtuigingskracht.

Zaken van mr. Van Gessel hebben niet zelden een internationale dimensie. Daarbij maakt hij gebruik van zijn omvangrijke netwerk van buitenlandse advocaten, maar hij is ook bereid om in voorkomende gevallen bijvoorbeeld in het Frans te pleiten voor de Franse rechtbank. Het zal niet verbazen dat mr. Van Gessel ook uitstekend thuis is in het uit- en overleveringsrecht.

Mr. Van Gessel is een echte ondernemer die meteen al aan het begin van zijn carrière als strafrechtadvocaat, ruim 25 jaar geleden, voor zichzelf begon. Hij begrijpt ondernemers daarom als geen ander. Zijn praktijk spitst zich de laatste jaren dan ook steeds meer toe op het bijstaan van ondernemers als verdachten in grote fraudezaken. Financieel-economisch strafrecht is hem op het lijf geschreven. Mr. Van Gessel is naast zijn drukke werkzaamheden op kantoor ook redacteur bij het Tijdschrift Onderneming & Strafrecht in de praktijk (OSP).

Marcel van Gessel staat geregistreerd als gespecialiseerd in Strafrecht en Uit- en overleveringszaken in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit hoofdrechtsgebied.

Fill 2 Created with Sketch. Terug naar overzicht