Mr D. (Denise) Wiedeman is in 2015 afgestudeerd in het strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens haar studie bleek dat mr. Wiedeman een sterke voorkeur heeft voor het strafrecht. Tijdens en na haar rechtenstudie is zij werkzaam geweest bij verschillende in het strafrecht gespecialiseerde advocatenkantoren in Amsterdam. Mr. Wiedeman is sinds 2018 beëdigd als advocaat bij Stroobach en Dijkers advocaten, waar zij tot 31 maart 2023 werkzaam is geweest. Vanaf 1 april 2024 heeft mr Wiedeman zich als zelfstandig advocaat aangesloten bij Van Gessel advocaten.

Mr. Wiedeman heeft de afgelopen jaren veel expertise opgedaan in bijstand in strafzaken en zij is bekend geraakt met alle aspecten die komen kijken bij een strafrechtpraktijk. Het werk van mr. Wiedeman kenmerkt zich in duidelijke communicatie en een realistische aanpak. Mr Wiedeman levert bijstand aan volwassenen en minderjarigen en houdt zich met name bezig met het commune strafrecht (zoals drugs-, vermogens-, gewelds- en levensdelicten), georganiseerde criminaliteit en penitentiair recht.

Mr. Wiedeman is een samenwerkingsverband aangegaan met Van Gessel advocaten ex artikel 5.3 onder b Voda. De overeenkomst van opdracht wordt aangegaan met Van Gessel Advocaten.

Denise Wiedeman staat geregistreerd als gespecialiseerd in Strafrecht en Jeugdstrafrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Fill 2 Created with Sketch. Terug naar overzicht