Mr. Carmen Willekes is sinds 2017 werkzaam bij Van Gessel Advocaten. Nadat mr. Willekes de Masters Strafrecht en Bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam eind 2018 afrondde, bleef zij verbonden aan het kantoor als juridisch medewerker, waarna zij werd beëdigd als advocaat.
Zij is tijdens haar studie 3,5 jaar werkzaam geweest als vrijwilliger bij de Stichting Strafrechtswinkel Amsterdam en verleende juridische bijstand aan cliënten op het gebied van het straf- en bestuursrecht.

Mr. Willekes heeft zich door haar opgedane kennis en ervaring ontwikkeld tot een nauwkeurige en kritische advocaat met een breed juridisch inzicht. Zij haalt in elke zaak het onderste uit de kan om het voor de cliënt tot een goed einde te brengen.

De praktijk van mr. Willekes richt zich met name op commune strafzaken. Ook behandelt zij bestuursrechtelijke zaken, zoals CBR-procedures en procedures met betrekking tot het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Carmen Willekes staat geregistreerd als gespecialiseerd in Strafrecht en Jeugdstrafrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Fill 2 Created with Sketch. Terug naar overzicht